2010. szeptember 8., szerda

Burgonya és cukkini. (vegáknak)



Parázs krumli
Tök (cukkini, vagy csillag)
Petrezselyemzöld.
Kevéske olaj.
1 fej vöröshagyma.
Fűszerek.
Mivel szeretek kísérletezni, így kis tétellel dolgoztam. Tehát mennyiséget nem is írok le.
Megtisztítottam  egy darab cukkinit. Idősebb volt, gondolkodtam mit is akarok. Közbe az apró krumplit megfőztem hajasan,  gondoltam ha más nem lesz, majd sütök mellé fasírtot, vagy valamit. A cukkinit (jó kemény volt) apróra kocáztam, és megsütöttem nagyon kevés olajon. Mikor kiszedtem, megfűszereztem. Néhány szem krumplit is megsütöttem. A többit megforgattam aprított petrezselyem levélbe. A hagymát is felkockáztam és megsütöttem.
Összekevertem az egészet. Pár kiskanál tejfölt  raktam néhány helyre. A zöldpaprika csík csak a fotó kedvéért van rátéve-) Természetesen nyers. És a kopott kis masinámmal a fotó elég vacak, de az étel nagyon ízlett.

7 megjegyzés:

The Most Popular Person Now írta...

yummy!!

it's look good, happy blogging friend!

szosz írta...

Nálunk ma lesz cukkini az ebéd :)
...csak krumpli helyett kuszkusszal.
(jó érzés lehet, hogy bejönnek a kísérleteid)

Hólabda írta...

Rather slim

Hólabda írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Hólabda írta...

Szosz, nem mindig jönnek ám be, de mellé kell főzni valami igazi kaját is, akkor jobban tolerálják a kísérletet.
Például egy rendes leves mellé.
Csak magába nem lehetne eladni, elvégre a család többi része nem fogyózik ám.

moenas írta...

nice post

Free Facebook Likes írta...

It’s a wonderful article and helped me to know the topic well and I would love to share this to my friends. I also love to
Get Facebook Likes
Free Facebook Likes
Get Twitter Followers
Free Twitter Followers
Get YouTube Subscribers
Get Website Traffic
Get Google Plus Votes
Free Facebook Subscribers
Free Google Plus Votes
Free Fans Likes

Thank you for this and all the best.