2011. január 26., szerda

Liebster Blog





Írjak egy bejegyzést erről a díjról. Kedves (mármint a díj neve magyarul) Blog. Mint lehet a kedvességről írni? Regényeket, novellákat, verseket. Mindent. A kedvesség, mint tényleges érték.  Nagyon sok kellene, ezzel boldogabb lenne az emberiség. Nagyobb érték, mint a pénz, mert ez igazi. A pénzért is lehet szerezni, de az a kedvesség mégsem olyan, van mellékzöngéje. Sok dolog kedves a szemnek, és a szívnek.
A blog szót is elemezzem? Leírás, vélemény, személyes, nyilvános? Lehet válogatni a megjegyzések között. Írjuk jól, rosszul, egy önkifejezési forma, segít a stresszes világba egy kicsit lazítani. Nem is a minősége a lényeg, hanem hogy az írójának örömet okozzon. természetesen a látogatóknak is, de ez blog esetében másodlagos. Amennyiben személyes a blog.
Lehet, hogy nem ilyen bevezetőt kell ehhez a díjhoz írni? Mit tegyek ez jutott eszembe. Annak semmi értelme nem lenne, ha elkezdeném átmásolni attól, aki megajándékozott vele. Azok az ő szavai, kedvesek, mint Ő. Valamit, ami egyedi és én is vagyok olyat kellett írni. De most nem jutott eszembe semmi.
Ja, annyi igen, miért nem magyar nyelvű a felírat. Közbe beugrott, hogy a blog soknyelvű és nemzetiségű. Nekem tetszik ez a békés összhang az emberek között. Sokkal szebb és kedvesebb, mint a marakodás, a sértegetés, meg hasonló dolgok. Legyen ilyen sok, hátha az emberek is jobbak lesznek.
              Egy örök utópisztikus blogoló!!!!!!

                                       

Tehát a sorrend a következő:
- Írj egy bejegyzést, amelyben kiteszed a Liebster Blogképet, és másold be ezt az útmutatót!
- Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, add meg a bejegyzésed elérhetőségét,
- Ezután gondolkodj el, melyik 3-5 blog, amelynek továbbítani szeretnéd, linkeld be őket a bejegyzésedbe, értesítsd egy hozzászólásban a jelölésről.

Anikó (Ancsitelló) megtisztelt ezzel a díjjal. Megköszöntem neki természetesen. (vendégkönyvében)
  Be van linkelve a kedvenc linkjeim közé! 

Gondolkodjak azon a 3-5 személyen, amelyiknek továbbítani szeretném? Meg vagyok fogva. Nyilván hogy magyar nyelvűre gondolt a készítő! Bár ez nem is nyilvánvaló, hiszen a német az alap elnevezése. 

Nem megy ez nekem!!!!!

2 megjegyzés:

Anikó/Ann írta...

Kedves Gizella!Nagyszerűen fogalmaztad meg,sajnos az én agyam nem tudna megfogalmazni ennyire megkapóan kedvesen,egy ilyen bejegyzést,te ebben vagy NAGY,mindenki másban.Szívemből írtad,én csak betettem oldalamra és slussz,fogalmam nincsen kinek tudnám tovább ajándékozni,ezen még gondolkozom.Anikó1

Hólabda írta...

Elég is annyi. Megindulni nekem is nehezen szokott, de utána le kell lőni. Csak nem mindig jó bő lére engedni.
Kiírlak mint elfogadó.