2011. február 10., csütörtök

Reggeli, vagy vacsora.


A fotó még ősszel készült, akkor terveztem, hogy megírom. Elmaradt, de most aktuálisnak érzem. Zsemlét ketté vágjuk és tányérra rakjuk. Párolt karfiolt rakunk a tetejére, apró csíkokra vágva. A pritamin paprikát vékony szeletekre vágjuk. Rászórjuk a karfiolra és picit fűszerezzük. A végén megszórjuk a sajttal, és mikróba vagy sütőbe rakjuk. Sovány kis menü és egészséges.
Nem kell hozzá ˝téli szalámi˝, fogyasztható simán.
 - Hogy ez hogy jutott eszembe?????

8 megjegyzés:

online-lehetőségek írta...

Jól hangzik én szeretem az ilyen finom különleges ételeket amihez nem kell hus:))

Hólabda írta...

Persze, de majd a nyáron, ha a karfiol íze is igazi lesz.

Hólabda írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
lady gaga írta...

first time here..

happy blogging my friends

Hólabda írta...

Thank you Deevro

Hólabda írta...

Lady gaga
Thank you, too!

Adrienn írta...

Lehet, hogy más zöldségekkel is jó? Pl. nekem sok kelbimbóm lett tavaj....az sem lehet rossz..vagy párolt vegyes zöldség?? Ki fogom próbálni!!! Én nem nagyon vagyok húsevő!

Hólabda írta...

Én is próbálgattam már mindennel, csak nem merem mindet fölrakni. Még a végén valaki lenyel érte.