2011. november 9., szerda

Kerékpárral a fogyásért


Kicsit elkalandoztam a blogom eredeti témájától. A karcsúsodásomról mostanában nem is regéltem semmit. A súlyom tartom, még nem csipegettem vissza a leadott kilókat. Csak nem sikerült, még egy kicsit leadni. Azért nem is annyira sürgős. Inkább csak a gondolat, hogy milyen jó lenne ha... Ahhoz az a kor is kellene, ami vele járt azzal a súllyal.
A kerékpározás kellemes fogyókúra. A lábak terhelését magunk szabályozzuk (meg a szél, ha olyan kedve van). Nézelődhetünk egy kicsit jobbra balra. Ez csak az autó mentes helyen igaz. Meg a kerékpárúton. A szomorú az hogy nemsokára le kell rakni. A szobai kis vacak nem az igazi, csak illúzió romboló. Jó ráülök, ha már megvan, de ajándékot nem illik kritizálni.
Ezek egy érdekes videóról jutottak eszembe. Nem az én videóm, de egy igazi fogyókúra. Innentől csakis a nőnemű látogatók olvassanak. A férfiak nem igazán értékelnék ezt a videót. Én minden esetre nagyon jót kuncogtam rajta.
Ez is fogyókúra. Csak gondoljuk végig, ennyit kerékpározni, még ha csak helyben, akkor is komoly kalória égetés. Nem kell a kilométereket róni. Egy helybe kerékpározunk. Társaságba és remek szórakozással.
Annyira nem érdekes, de a csakazértis munkálkodott bennem, amikor idehoztam. Hát ugye nem éppen a chippendale, de azért...........





9 megjegyzés:

Rózsa írta...

A videón jót mosolyogtam:))), egyébként a kerékpározás valóba kitűnő erre a célra, de én is csak a valódit, ami a természetben zajlik le, tudom elképzelni.

Haritha írta...

yeah cycling is an excellent excercise... great post kzella

Hólabda írta...

Csak a lustaságom is jelen van néha.

Hólabda írta...

I'm just lazy!

Anikó/Ann írta...

Már láttam ezt a vetkőzős filmet,jó ötletnek tartom,a fogyáshoz rendszeresség,kitartás szükségeltetik.Ami belőlem hiányzik.Köszönöm Gizella

online-lehetőségek írta...

Én is mindig eldöntöm, hogy fogyózom, de be kell valljam ez fiatalabban könnyebben ment mint most:))

Hólabda írta...

Ez igaz!

Magia da Inês írta...

♡°
º✿
º° ♥✿
Gostei do vídeo.
Bom fim de semana!
Beijinhos.
Brasil
♥♡

Hólabda írta...

I like it