tag:blogger.com,1999:blog-6349515298868436465.post4618547986970704417..comments2024-03-27T13:58:55.692+01:00Comments on Hólabda blog, receptek és egyebek: Karalábé leves, soványanHólabdahttp://www.blogger.com/profile/01444183110023497115noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-6349515298868436465.post-4445182170571357352010-09-19T13:10:41.664+02:002010-09-19T13:10:41.664+02:00Más az íze ha a végén kerül bele. És a vízhajtó ha...Más az íze ha a végén kerül bele. És a vízhajtó hatás is sokkal jobban megmarad..<br />Kevesebb is elég...Hasonlók...Hólabdahttps://www.blogger.com/profile/01444183110023497115noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6349515298868436465.post-4488605561839878122010-09-19T08:58:46.798+02:002010-09-19T08:58:46.798+02:00Anyám is mindig a végén dobja bele a petrezselymet...Anyám is mindig a végén dobja bele a petrezselymet... de miért? <br />Sose kérdeztem tőle. <br />Tegnap főztem riszt, abba már akkor beleszórtam, amikor vízzel felöntöttem. Így elmegy a petrezselyem ereje, vagy az íze?szoszhttps://www.blogger.com/profile/00312677468163799853noreply@blogger.com