A fotó még ősszel készült, akkor terveztem, hogy megírom. Elmaradt, de most aktuálisnak érzem. Zsemlét ketté vágjuk és tányérra rakjuk. Párolt karfiolt rakunk a tetejére, apró csíkokra vágva. A pritamin paprikát vékony szeletekre vágjuk. Rászórjuk a karfiolra és picit fűszerezzük. A végén megszórjuk a sajttal, és mikróba vagy sütőbe rakjuk. Sovány kis menü és egészséges.
Nem kell hozzá ˝téli szalámi˝, fogyasztható simán.
- Hogy ez hogy jutott eszembe?????
Jól hangzik én szeretem az ilyen finom különleges ételeket amihez nem kell hus:))
VálaszTörlésPersze, de majd a nyáron, ha a karfiol íze is igazi lesz.
VálaszTörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésfirst time here..
VálaszTörléshappy blogging my friends
Thank you Deevro
VálaszTörlésLady gaga
VálaszTörlésThank you, too!
Lehet, hogy más zöldségekkel is jó? Pl. nekem sok kelbimbóm lett tavaj....az sem lehet rossz..vagy párolt vegyes zöldség?? Ki fogom próbálni!!! Én nem nagyon vagyok húsevő!
VálaszTörlésÉn is próbálgattam már mindennel, csak nem merem mindet fölrakni. Még a végén valaki lenyel érte.
VálaszTörlés