Oldalak

2010. augusztus 17., kedd

Rántott csirkemáj krumlipürével.

Csirkemáj,
Tojás,
liszt,
zsemlemorzsa,
Nem is tudom ezt miért fotóztam le. Most utólag már sajnálom eldobni. Csirke májat készítünk (a sertés másképpen készül)
Mindegy... A májat megtisztítjuk, és megmossuk. Picit leszárítjuk.Gyengéden megsózzuk Majd lisztbe mártjuk. Onnan a tojásba, és a prézlibe.
(szokásos panírozás)A tojásba teszek egy csípet sót. Beletesszük a zsiradékba (olaj) és pár percig fedő alatt sütjük.
Megfordítjuk ,és már simán fedő nélkül folytatjuk.
Itt sima törött krumpli van hozzáadva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm a hozzászólást!