2011. július 9., szombat

Rostos őszibaracklé üdítő



Ehhez a puha őszibarack az igazi. Ami senkinek nem kell, mert már lottyadt, nyiszlett, apró. Hasonló szavakkal utasítják el az elfogyasztását. Leszedjük a haját, és magozás után összeturmixoljuk. (ha valaki nem használ turmixgépet, megteszi, ha a húsdarálón tekeri át. Ha túl darabos marad, akkor kétszer.) Kis hígítás és hűtés után fogyasztható. Kicsit darabos turmix nélkül, de a gyerekek szívesen kikanalazzák, ha a pohár alján maradna-) Megfelel leves helyett, ha nem túl leveses a család.

6 megjegyzés:

online-lehetőségek írta...

A palacsinta után jó lenne ez nekem az biztos hidegen behütve ... na fel kell ébredjek :))

Hólabda írta...

Ezt gyorsan megcsinálhatod!

Rózsa írta...

Nagyon jó ötlet:)
Szép hétvégét.

Hólabda írta...

Kedves Rózsa, neked is hasonló szépet!

Anikó/Ann írta...

Sok finom italt lehet készíteni az éppen termő érett gyümölcsökből,és tartósítószer mentesen, és egészséges.

Hólabda írta...

Ha a guta ebbe a melegbe nem öli meg a fákat!