Készítünk kicsit sűrű palacsintatésztát, és pihentetjük.
(1 tojás, liszt amennyit az almához gondolunk, csipet só és a szükséges tejmennyiség, az állaga egy kicsit sűrűbb legyen mint a rendes palacsintatészta)
Közbe néhány almát megtisztítunk, és megmosunk.
Leszárítjuk, vagy pici lisztet szórunk rá.
Beleforgatjuk a palacsintatésztába, kisütjük olajba. Leitatjuk az olajat, szórunk rá valami kis édesítőszert.
Nálunk szívesen fogyasztják, ha kevés fahéjat is szórok rá.
A maradék palacsinta tésztát, tehetjük tölcsérbe(befogjuk a végét) és nyolcas alakba az olajba csorgatjuk. Ugyanúgy tálalhatjuk mint az almát!
(1 tojás, liszt amennyit az almához gondolunk, csipet só és a szükséges tejmennyiség, az állaga egy kicsit sűrűbb legyen mint a rendes palacsintatészta)
Közbe néhány almát megtisztítunk, és megmosunk.
Leszárítjuk, vagy pici lisztet szórunk rá.
Beleforgatjuk a palacsintatésztába, kisütjük olajba. Leitatjuk az olajat, szórunk rá valami kis édesítőszert.
Nálunk szívesen fogyasztják, ha kevés fahéjat is szórok rá.
A maradék palacsinta tésztát, tehetjük tölcsérbe(befogjuk a végét) és nyolcas alakba az olajba csorgatjuk. Ugyanúgy tálalhatjuk mint az almát!