
Az idén is ki kellett ritkítani a sárgarépámat. Kicsit elkéstem vele a sok eső miatt, így nagyobbacska répák is voltak.
Leszedtem elejüket, végüket, lesikáltam őket. Beletettem egy fazékba és annyi vizet öntöttem rá hogy ellepje. Fűszereztem egy kevés ételízesítővel. Kicsit előpároltam, kiszedtem és utána pár szem krumplit is tettem a vízbe.
Beleterítettem egy tepsibe mind a kettőt, petrezselyem zölddel megszórtam ( hagyma zöldet is apróztam közé), kevés olajat is tettem alá. Kicsit sütöttem, majd a vége felé szórtam rá sajtot is.
Feltálaltam köretnek, én magam pedig főételnek fogyasztottam. Ízlett és a fogyókúrába is belefér.
A fotó kicsit fejlettebb répákról készült.








Persze több mint 200 kép készült, így ha még negyedét kb. el is dobtam, maradt sok amiket már nem győznék bemutatni, Ezért csak kiragadtam párat.
Ennek a kis cserjének se kell szégyenkeznie, a szépsége verhetetlen. 

