Szükséges:
krumpli
egy szál sárgarépa
1 paradicsom
1 fehér paprika
1 kanál liszt
kiskanálnyi őrölt paprika
zsír vagy olaj
kömény
só
vörös és fokhagyma
petrezselyemzöld
bors
A hagymát megpirítjuk háromnegyedig és rádobjuk a lisztet, kicsit pirítjuk és közbe a fokhagymával együtt a köményt is rászórjuk. Ha jó, rászórjuk a paprikát és beledobjuk a felkockázott krumpli, a karikázott sárgarépával együtt. Felöntjük kb. kétszeres mennyiségű vízzel és megsózzuk. A paprikát és paradicsomot is belekarikázzuk. Ha félig főtt, megszórjuk borssal és az apróra vágott petrezselyemzölddel. Tálalásnál mellétesszük a tejfölt, aki kér, tesz a levesébe.
1 megjegyzés:
NIce post, i like it :)
Megjegyzés küldése